Partners in Energie
Nieuws

Vanaf nu Preferente Partij Administratie voor leveranciers en BRP's

Register

Vanaf vandaag is het voor vergunninghoudende leveranciers en balansverantwoordelijke partijen (BRP’s) mogelijk om een preferente partij door te geven voor de restverdeelprocedure rond leveringszekerheid. Geef de preferente partij gegevens door aan EDSN via Partners in Energie.

Geef vanaf nu de preferente partij gegevens door

In de Preferente Partij Administratie (PPA) staat aan welke marktpartijen aansluitingen worden toebedeeld als de procedure Leveringszekerheid in werking treedt. Hiermee is van tevoren duidelijk wie bij een restverdeling de BRP’s en leveranciers zijn.

Het is nu mogelijk om deze administratie in te vullen. Op onze informatiepagina over de Preferente Partij Administratie staat alle informatie over deze administratie en hoe je dit kunt invullen.

Background decorative pattern

Geef preferente partij door

Bekijk alle informatie over de Preferente Partij Administratie en geef jouw preferente partij voor 10 januari 2024 door.

Alle informatie + doorgeven

Let op: invullen kan tot en met 10 januari 2024

Leveranciers en BRP’s hebben tot en met 10 januari 2024 de tijd om de administratie in te vullen. Als je in die periode geen preferente partij hebt ingevuld, wordt er na 11 januari 2024 automatisch een preferente partij combinatie geregistreerd. Als dit het geval is, ontvang je een notificatie per e-mail. Dit kan voor jou betekenen dat niet jouw voorkeurscombinatie wordt geadministreerd.

Wel kun je via het wijzigingsproces in Partners in Energie altijd nog een wijziging doorgeven. Bekijk hier hoe je dat doet.

Heb je vragen over deze nieuwe administratie, neem dan contact op met de EDSN Servicedesk via [email protected] of bel op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 naar 033 - 422 46 20.

Deel artikel:

Relevante artikelen

Meer nieuws
Hoe borg je leveringszekerheid? Neem deel aan de opfriscursus

Hoe borg je leveringszekerheid? Neem deel aan de opfriscursus

We gaan een spannende winter tegemoet. Door oplopende energieprijzen kunnen marktpartijen in problemen raken. In de procedure leveringszekerheid staat wat er moet gebeuren als een marktpartij wegvalt. Op 15 december organiseert BAS een gratis online opfriscursus over deze procedure zodat je goed bent voorbereid.

Lees meer
Vanaf 28 november 2023 Preferente Partij Administratie via Partners in Energie

Vanaf 28 november 2023 Preferente Partij Administratie via Partners in Energie

Vanaf 28 november 2023 is het voor vergunninghoudende leveranciers en balansverantwoordelijke partijen (BRP’s) mogelijk om een preferente partij door te geven voor de restverdeelprocedure rond leveringszekerheid. De partijen kunnen hun administratie bijwerken via Partners in Energie.

Lees meer