Partners in Energie
Glenn carstens peters npx X Wg Q33 ZQ unsplash

Account aanmaken

Marktpartijen met een formele marktrol en zakelijke partijen die gebruik willen maken van diensten op Partners in Energie kunnen een account maken. In beide gevallen moet een account aangevraagd worden, maar verschilt het proces. Lees hier hoe dat gaat.

Als marktpartij een account aanvragen

Ben je een medewerker van een marktpartij met een formele marktrol en wil je gebruik maken van diensten zoals tickets, dan vraag je een account aan via je eigen superuser. Inmiddels maakt meer dan 67% van de marktpartijen gebruik van Partners in Energie. Grote kans dat ook jouw organisatie al een superuser heeft. Stuur hem/haar een bericht en ontvang snel een mail om je account te starten.

Het kan zijn dat jouw organisatie nog niet deelneemt in Partners in Energie of weet je niet wie jouw superuser is. In beide gevallen bieden we support.

Is jouw organisatie van plan om een formele marktrol te vervullen, dan is het registratieproces op jouw organisatie van toepassing. Inloggen voor deze registratie doe je via eHerkenning en zodra het registratie proces helemaal is afgerond word je sowieso gevraagd om een account te maken. In de tussentijd kun je wel al van de diensten gebruik maken zoals een zakelijk partij ook kan.

Als zakelijke partij een account aanvragen

Wil je een account als zakelijke partij, om bijvoorbeeld een dataverzoek in te dienen of je belangstelling voor congestiemanagement te registreren, dan kun je een account aanvragen. De aanvraag gaat via onze servicedesk. Stuur je verzoek voor een account naar [email protected] en wij nemen contact met je op. Meestal ben je binnen een werkdag aan de slag.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Mogelijk heb je al een account en weet je je wachtwoord niet meer. Ga naar de log in en klik op de button 'Wachtwoord vergeten?'.

Background decorative pattern

Heb je al een account en wil je inloggen?

Ga naar de login en maak direct gebruik van Partners in Energie

Log in