Partners in Energie
Zakelijk

Zakelijke partijen

Heeft jouw organisatie of bedrijf belang bij energiedata? Kun je of wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Dan ben je bij Partners in Energie op de juiste plek.

Samen maken we de energietransitie mogelijk

Partners in Energie is een samenwerkingsverband tussen verschillende zakelijke partijen in en buiten de energiemarkt. Denk aan bedrijven met een gecontracteerd vermogen van meer dan 100 kW, regionale of landelijke overheidsinstanties of adviesorganisaties.

Je kunt bij ons terecht voor data over energieverbruik of over infrastructuur, zoals bekabeling. We beschikken over openlijk toegankelijke data. Maar je kunt ook een dataverzoek indienen. Daarnaast kun je als ‘partner in energie’ (door samenwerking met netbeheerders) een bijdrage leveren aan de energietransitie op het gebied van congestiemanagement door het aanbieden van flexibiliteit. Gecontracteerd vermogen heeft tenslotte ook waarde.

Met een account op Partners in Energie krijg je toegang tot actuele informatie over deze diensten en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over marktfacilitering en de energietransitie. Via ons kennisplatform kun je lezen en meedenken over actuele kwesties met betrekking tot de energietransitie. Zo werken we samen aan de ontwikkeling en verbetering van onze diensten.

Background decorative pattern

Wil je gebruikmaken van het platform?

Wil je ook bijdragen aan de versnelling van de energietransitie en een goede samenwerking in de sector? Maak dan een account aan op Partners in Energie.

Maak account aan