Partners in Energie
Burst k Uqqa Rj Juw0 unsplash

Contactpersoonregistratie

Het contactpersonenregister is het centrale register voor de energiesector waarin voor alle belangrijke marktprocessen per marktpartij is vastgelegd bij wie je moet zijn.

Toegang tot het contactpersonenregister

Het contactpersonenregister is het centrale register voor de energiesector waarin voor alle belangrijke marktprocessen per marktpartij is vastgelegd bij wie je moet zijn. Het gaat dan om marktprocessen zoals leveringszekerheid, datalekken, beveiligingsincidenten, disputen en meetcorrecties. Voor sommige marktprocessen heb je als marktpartij de verplichting om altijd actuele contactgegevens te voeren, zoals bij leveringszekerheidsprocessen.

Het contactpersonenregister is in te zien voor iedereen met een account op Partners in Energie die hiervoor de rechten heeft. Het is bedoeld om in cruciale gevallen snel de juiste persoon te vinden. Juist vanwege dit belang maken we het makkelijk voor marktpartijen om hun contactpersoonsgegevens actueel te houden.

Het contactpersonenregister is niet bedoeld voor interacties om vragen van klanten van een marktpartij te beantwoorden. Daar is de dienst Interacties marktprocessen (tickets) voor.

Background decorative pattern

Wil je toegang tot het contactpersonenregister?

Het contactpersonenregister is in te zien voor iedereen met een account op Partners in Energie die hiervoor de rechten heeft. Maak een account aan.

Lees meer