Contact opnemen

Welkom op Partners in Energie. Deze website is een initiatief van alle regionale netbeheerders in Nederland voor alle partners in marktfacilitering. Als energieleverancier, programmaverantwoordelijke, meetverantwoordelijke, onafhankelijke dienstenaanbieder  (ODA) of congestie service provider (CSP) is dit de centrale ingang voor al je vragen.

Werkt het portaal niet zoals het zou moeten of heb je een IT-gerelateerde vraag? Neem dan contact op via it-support@partnersinenergie.nl.

Wil je een account aanvragen voor dit portaal dan is er in de meeste gevallen in jouw organisatie een superuser aangewezen. Deze persoon kan een account voor jou aanmaken op Partners in Energie. Weet je niet wie de superuser in jouw organisatie is? Neem dan contact op via it-support@partnersinenergie.nl.

Heb je feedback voor ons of een vraag die wij niet via de chat of een ticket kunnen beantwoorden? Neem dan contact op met onze relatiemanagers. Je kan hen bereiken via: relatiemanagers@partnersinenergie.nl.

Ben je een nieuwe marktpartij en heb je vragen over je registratie? Neem dat contact op met EDSN via servicedesk@edsn.nl.

Heb je interesse in datadiensten of wil je een dataverzoek indien, kijken dan op deze pagina.

Een vergeten wachtwoord herstel je gemakkelijk via de inlogpagina.

Kijk ook eens bij de antwoorden op de veelgestelde vragen. Hier kun je meer informatie vinden over dit portaal en wat wij voor je kunnen doen.

partners in energie logo
logo westland partners in energie
logo rendo partners in energie
logo enexis partners in energie
logo stedin partners in energie
logo coteq partners in energie
logo liander partners in energie
Copyright © 2021