Over ons

Eén ingang voor al jouw vragen aan de netbeheerders 

Partnersinenergie.nl is een initiatief van alle regionale netbeheerders. Het is de centrale plek voor partners in marktfacilitering om servicevragen over marktprocessen aan de regionale netbeheerders te stellen. Je kunt je daarnaast via deze weg aanmelden als marktpartij bij EDSN.

Als partner kun je vanuit je account op partnersinenergie.nl je vragen snel en eenvoudig via één ingang aan elke netbeheerder of EDSN stellen. Je dient jouw vraag in via een ticket op het portaal of via de chat. Hier zie je, via een veilige verbinding, ook de voortgang en de reactie op jouw vraag. En niet alleen van jouw eigen tickets, maar ook die van jouw collega’s. Je hoeft de verschillende regionale netbeheerders niet meer apart te benaderen met jouw servicevraag. Zo kunnen we onze gezamenlijke eindklant snel en goed helpen!

Ook vind je op deze website kennisartikelen met handige informatie over marktprocessen, delen we er nieuws over onderwerpen die relevant zijn voor jou als partner en kun je ideeën indienen om de samenwerking en service in marktfacilitering te verbeteren.

Portaal voor alle partners in marktfacilitering

Gebruik van het portaal is bedoeld voor alle partners in marktfacilitering:

  • energieleveranciers
  • programmaverantwoordelijken
  • meetverantwoordelijken
  • onafhankelijke dienstaanbieders (ODA’s)
 

Twee derde van de partners in marktfacilitering neemt al deel. Zij kunnen op het portaal terecht voor vragen, verzoeken, kennis, ideeën en worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe marktpartijen

Ben je een nieuwe partij in de energiemarkt en heb je toegang nodig tot de centrale applicaties van de energiemarkt? Dat kan alleen als je een erkende marktpartij bent. Voor toegang tot de centrale systemen, klik dan op onderstaande button en meld je aan.

Onze visie

Wij geloven dat samenwerking centraal staat om de versnelling van de energietransitie te kunnen realiseren. Onze partners in marktfacilitering hebben behoefte aan klantgemak en heldere processen. Daarom bieden wij, de gezamenlijke netbeheerders, eenduidige en centrale serviceverlening. Samen zijn wij Partners in Energie.

De 6 klantbeloftes

Als netbeheerders willen we alle partners zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we zes beloftes gemaakt, die bepalen hoe we onze service aanbieden. Alle partners in marktfacilitering kunnen hierop vertrouwen.

Je kunt onze selfservicekanalen 24/7 bereiken

Voor vragen, nieuws en kennis over marktfacilitering kun je altijd terecht op partnersinenergie.nl.

Je kan op ons rekenen

Wij maken heldere afspraken en komen die na. Je krijgt een bevestiging van deze afspraken.

Je vraag wordt in één keer goed beantwoord

Kunnen wij je vraag niet in één keer beantwoorden? Dan komen we zo snel mogelijk terug met het goede antwoord.

Je weet altijd wat je kan verwachten

Je hebt inzicht in de voortgang van het proces en je weet wat de volgende stappen zijn. Je weet van tevoren welke acties je zelf neemt.

Je snapt waar we het over hebben

Door begrijpelijk taalgebruik maken we het zo makkelijk mogelijk voor je. Onze communicatie is voor jou op maat gemaakt.

​Je weet waarvoor je bij ons terecht kan

Met één ingang voor je vragen, komt je vraag altijd bij de juiste medewerker terecht.

Veelgestelde vragen

partners in energie logo
logo westland partners in energie
logo rendo partners in energie
logo enexis partners in energie
logo stedin partners in energie
logo coteq partners in energie
logo liander partners in energie
Copyright © 2021