Partners in Energie
Nieuws

Vernieuwde site Partners in Energie is live!

Screenshot nieuwe PIE

Vandaag, 9 oktober, is de nieuwe versie van Partners in Energie live gegaan. Een nieuw ontwerp, nieuwe indeling en aangepaste teksten.

Toe aan een nieuwe versie

Partners in Energie bestaat ruim drie jaar. De site is nu gemoderniseerd. De navigatie, het design, en het systeem waarin we alle content, de teksten en de foto’s kunnen beheren, is nu vernieuwd. De ticketservice (alles achter de inlog) volgt een paar maanden later.

We zijn enorm trots op het nieuwe design en de indeling. Het is hier en daar nog een beetje zoeken de eerste paar keer als je op de site komt. Maar probeer alles gerust uit.

Wat zijn de voordelen?

  • Kortere teksten;
  • Meer foto’s en afbeeldingen;
  • Slimme linkjes en verwijzingen;
  • Sneller vinden wat je zoekt.
  • Eigenlijk alles wat je van een ‘normale’ site mag verwachten.

Samenwerking

Samen met onze leverancier en relevante samenwerkingspartners zijn het ontwerp, de juiste klikpaden en de zogenaamde gebruiksvriendelijkheid aangepakt. Alles om te zorgen dat onze gebruikers zo snel en makkelijk mogelijk bij hun informatie komen of een actie kunnen uitvoeren.

Vragen of feedback?

We leren graag en alle opmerkingen van bezoekers gebruiken we om de site continu te verbeteren.
Heb je feedback? Mail dan naar: [email protected]

Deel artikel:

Relevante artikelen

Meer nieuws
ACM publiceert evaluatie congestiemanagement

ACM publiceert evaluatie congestiemanagement

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft met het codebesluit van 25 mei 2022 de mogelijkheden voor congestiemanagement verruimd. Uit een door de ACM uitgevoerde evaluatie komen een aantal bevindingen en verbeterpunten naar voren.

Lees meer
60 ondernemers van wachtlijst stroomaansluiting in Amsterdam

60 ondernemers van wachtlijst stroomaansluiting in Amsterdam

Door een drietal slimme maatregelen te nemen, is het gelukt om de capaciteit van het elektriciteitsstation aan de Hemweg te vergroten, zonder het elektriciteitsnet uit te breiden. Hierdoor kunnen 60 ondernemers in Amsterdam die nu op de wachtlijst staan, de door hun gewenste elektriciteitsaansluiting krijgen. Sinds december 2021 was het niet mogelijk voor ondernemers in de omgeving van de Hemweg om aansluiting of extra capaciteit te krijgen. In de periode 2027-2029 wordt het elektriciteitsstation Hemweg uitgebreid en is het te kort aan elektrisch vermogen structureel opgelost.

Lees meer